pobieraczka 2630 Napisano 4 Września 2012 Coś mi się zdaje, że jednak Kubica z tego cało jednak nie wyszedł. Przyznasz mi rację,....chyba. Pozdrawiam. Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
G07 77212 VIP Napisano 4 Września 2012 O ile dobrze pamietam , to miał tylko kilka potłuczeń i wstrzas mozgu.. Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
pobieraczka 2630 Napisano 5 Września 2012 No nie zupełnie, rękę ma niesprawną, już po kilku operacjach,a mimo to są problemy i to z prawą. Nie mówiąc ogólnie o innych urazach. Cud,że wyszedł z tego po Chińsku - jako tako-. Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
G07 77212 VIP Napisano 6 Września 2012 Ale reke sobie uszkodził w innym wypadku, w samochodzie rajdowym, pewnie juz nie wróci do F1. Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
pobieraczka 2630 Napisano 7 Września 2012 Tak, tak ja właśnie mówię o tamtym wypadku, ale coś mi się obiło o uszy, tylko nie wiem, czy dobrze słyszałam, że teraz podobno złamał sobie nogę ?. To prawda?. Pozdrawiam. Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
G07 77212 VIP Napisano 7 Września 2012 Tak, złamał sobie kostke w nodze czy cos takiego, ale to było jakos w zimie, ten to ma pecha jak nie reka to noga:no: Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
pobieraczka 2630 Napisano 8 Września 2012 No niestety, wszystko wskazuje na to,że raczej jeździł już nie będzie. Taki właśnie ten sport jest bezpieczny. Zginął już nie jeden. Zresztą, w każdym sporcie można stracić życie. Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites