admin1586431018 1210897 Napisano 10 Lutego 2010 Dla mnie koszykówka, siatkówka i tenis ziemny. Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
Mastema 2471 Napisano 10 Lutego 2010 Najlepszy to chyba curling, biathlon, kolarstwo górskie. Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
juvek 10 Napisano 10 Lutego 2010 Pewnie nie bede oryginalny , ale piłka nożna później siatkówka, wszelakie sporty walki, piłka ręczna, skoki narciarskie od czasu do czasu... ogólnie nie gardzę żadnym sportem, popatrzeć zawsze lubię Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
Dorcia 1261 Napisano 10 Lutego 2010 Siatkówka:) Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
Przemo 7676 Napisano 9 Kwietnia 2010 Piłka nożna Siatkówka Koszykówka (kolejność nie przypadkowa) Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
TwistyDrop 10 Napisano 18 Kwietnia 2010 Dla mnie ewidentnie Piłka Nożna wg. mnie najwięcej ludzi na świecie uprawia ten sport. Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
grzesiek10 10 Napisano 18 Kwietnia 2010 Dla mnie ewidentnie Piłka Nożna wg. mnie najwięcej ludzi na świecie uprawia ten sport. PIŁKA RECZNA!!!!:yes: Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
FLODAM 759 Napisano 19 Kwietnia 2010 badminton, tenis, piłka nożna lubię także: jazdę rowerem oraz bieganie Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
steve17 10 Napisano 26 Kwietnia 2010 Futbol Amerykański bo tam się ciągle coś dzieje później koszykówka Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
karpiktogosc 10 Napisano 3 Maja 2010 Siata:DDDDD Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
gabryss94 2742 Napisano 19 Maja 2010 Taniec ;d Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
KasjaHa 10 Napisano 22 Maja 2010 wg mnie to siatkówka gram już prawie dwa lata i dalej się rozwijam w kierunku tego sportu. w koszykówkę też grywam,ale to jak chce mi się pobiegać;D a piłka ręczna też jest spoko ja osobiście lubię grać jako bramkarz. PS : w piłkę nożna też grałam swego czasu przez ok 5 lat do czasu pierwszej kontuzji kostki;p teraz też czasami zagram z chłopakami, ale tylko dla wygłupu;p :bye: Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
bartolixxx 10 Napisano 3 Czerwca 2010 U mnie króluje siatkówka nożna i oczywiście tenis ziemny&stołowy ^^ Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
Dawidos 32 Napisano 20 Sierpnia 2010 Piłka nożna/Koszykówka ;) Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
lumberman 10 Napisano 1 Listopada 2010 Głownie kulturystyka potem bieganie i po trochu piłka nozna/siatkowka/koszykówka Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
janek0001 112383 Uploader Napisano 1 Listopada 2010 Kulturystyka oraz piłka nożna. Na tej samej "wysokości" ;) Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
Makaveli 14787 Napisano 6 Listopada 2010 FreeRide DownHill czyli extremalne odmiany kolarstwa gorskiego. Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
czapka 121 Napisano 2 Lutego 2012 Piłka nożna Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
Enz0 325735 VIP Napisano 18 Lutego 2012 tenis stołowy - uprawiam amatorsko od chyba 20 lat tenis ziemny formuła 1 rajdy WRC piłka nożna i dużo dużo innych Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
fafa85 10 Napisano 28 Kwietnia 2012 JAK dla mnie to na 1 miejscu koszykowka ale tylko w wyganiu NBA na 2 boks Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
pobieraczka 2630 Napisano 31 Sierpnia 2012 Dla mnie tenis, ostatnio polubiłam piłkę nożną,ale nie oglądam zawsze tylko jak są ważne mecze. A tak w ogóle,sport powinien się kojarzyć z kulturą,a nie z tym co się wyprawia na stadionach.Moje zdanie,a i pewnie większości. Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
G07 77212 VIP Napisano 31 Sierpnia 2012 Oczywiscie piłka nożna, no i czasem formuła 1:thumbsup: Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
pobieraczka 2630 Napisano 3 Września 2012 Formuła 1, należy do na prawdę odważnych i raczej uważam ryzykujących swoim życiem.Pamiętam zawodnika,który zginął podczas zawodów,nawet nie miał czasu na strach.Sport powinen dawać radość,a nie cierpienie,strach a nawet śmierć.Już wolę oglądać piłkę nożną,nie stanowi zagrożenia jak w przypadku Formuły 1,czy nawet żużlu. Pozdrawiam. Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
G07 77212 VIP Napisano 3 Września 2012 Zdarzały sie wypadki smiertelne, ale to było kiedys. Teraz bolidy sa tak skonstruowane ze nawet z najbardziej groznie wygladajacego wypadku mozna wyjsc cało, tak jak w przypadku Kubicy z 2007 roku. A wygladało to tak : Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites