czapka 121 Napisano 2 Lutego 2012 Barca, BVB, Arsenal, Milan, Lyon, Porto, Ajax, Celtic, Dynamo Kijów, Galatasaray jeśli chodzi o zagraniczne ale no.1 FC BARCELONA z Polski to Legia, Lech i Radomiak Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
MaciejJB 10 Napisano 1 Marca 2012 FC Barcelona, Arsenal, Chelsea, Redbull NY Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
Kychu 10 Napisano 19 Grudnia 2012 Górnik Zabrze i AC Milan Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
TomekPopek21 10 Napisano 4 Lutego 2013 Ja uwielbiam Manchester United - pierwszy finał Ligi mistrzów jaki oglądałem i ta końcówka finału z Bayernem Monachium sprawiły że do dziś kibicuję czerwonym Diabłą. Z Polskiej ligi to Legia bo blisko ale nawet na jednym meczu ich nie byłem. Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
daria36 1 Napisano 15 Sierpnia 2018 Od wielu lat Juventus. Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
Cypol 1 Napisano 23 Lutego 2019 Od dawna LZS Mordęga Parzęczew KS Kręcina Wąchock oraz Tianjin Quanjian Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
Myta 125570 VIP Napisano 26 Lutego 2019 Od zawsze FC Barcelona. Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites