admin1586431018 1210897 Napisano 22 Grudnia 2009 Jakie sporty uprawiacie? Ja do niedawna grałem w tenisa ziemnego oraz w kosza. Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
iniesta 10 Napisano 26 Grudnia 2009 a ja paliłem sporty a tak na poważnie to lubię pokopać piłe Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
Dorcia 1261 Napisano 25 Stycznia 2010 W kosza też grałam Teraz córka przejęła pałeczkę Przerobiłam też lekkoatletykę: pchnięcie kulą Teraz już mi się nie chce. Codzienne obowiązki są dobrym sportem ;) Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
rybka1983 10 Napisano 26 Stycznia 2010 Teraz niestety nie uprawiam żadnego sportu, wcześniej to była piłka nożna. Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
FLODAM 759 Napisano 18 Marca 2010 dokładnie kiedyś się grało w piłeczkę aktualnie to jazda na rowerze, bieganie i badminton Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
TwistyDrop 10 Napisano 17 Kwietnia 2010 Piłka Nożna !, Tenis Stołowy, Siatkówka, Koszykówka Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
steve17 10 Napisano 26 Kwietnia 2010 Futbol Amerykański najlepszy sport na świecie Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
karpiktogosc 10 Napisano 3 Maja 2010 Siatkówka Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
Kecy91 10 Napisano 13 Czerwca 2010 a u mnie to jest: biegi długodystansowe, koszykówka, jazda na rowerze (DownHill) i czasami pływanie:) Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
malym1990 10 Napisano 18 Lipca 2010 piłka nożna xDDD Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
Dawidos 32 Napisano 20 Sierpnia 2010 Kiedyś grałem w piłkę nożną, ale od czasu kiedy miałem martwicę już się rozstałem z klubem. Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
r00ni95 209 Napisano 14 Listopada 2010 Głównym sportem którym uprawiam jest podnoszenie ciężarów, ale poza tym, prawie po każdym treningu gram w tenisa stołowego no i oczywiście piłka nożna - a jakże Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
janplo 10 Napisano 6 Marca 2011 Szachy najlepszy sp:punk:ort Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
Makaveli 14787 Napisano 31 Maja 2011 Jazda na rowerze ( FreeRide DownHill ) Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
bebes123 10 Napisano 21 Lipca 2011 Kiedyś siatkówka (półprofesjonalnie) ale po kontuzji raczej amatorsko piłkę nożną Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
zygadelko 10 Napisano 1 Listopada 2011 Piłka nożna w charakterze kibica lub grając w goalunited2012. Ponadto jogging, pływanie i siatkóka w każdym wcieleniu. No i gry przeglądarkowe, ale to chyba nie jest sport, choć zakwasy w palcu wskazującym są Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
Makaveli 14787 Napisano 15 Grudnia 2011 Wczoraj rozpoczołem swoja przygode z futbolem amerykańskim. Odbyłem pierwszy trening z druzyną AZS Silesia Miners Dziś nie potrafię się ruszac i wszystko mnie napiernicza :/ Ale nie ma lipy, w niedzielę kolejny trening Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites