stefek8811 479 Napisano 16 Listopada 2013 Od kilku miesięcy mam problem z pobieraniem właśnie z tego hostingu : Więc tak zaczne od JD \ Nie raz wyskakuje "Błąd Ściągania" A przez przegladarkę jak daje "Downloads" to wyskakuje od razu to : Nie wiem o co chodzi ;/ z góry dzięki za jakąś pomoc :] Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
nevarethan 2570 VIP Napisano 16 Listopada 2013 To ja może z innej beczki, polecam FreeRapid Downloader działa na tej samej zasadzie co JD (mozna takze przez premium) i nigdy nie ma problemu, zawsze ściąga pełnym łączem. Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
Maciek1981 389289 VIP Napisano 16 Listopada 2013 Zapomniałem dodać , że przez mipony i FreeRapid Downloader też próbowałem . Mi pobiera bez problemów żadnych przez program Mipony: Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
stefek8811 479 Autor tematu Napisano 16 Listopada 2013 Zapomniałem dodać , że przez mipony i FreeRapid Downloader też próbowałem . Maciek kiedyś wysłałeś mi linka do swojej wersji mipony ale to już było dawno . Weź na PW wyślij mi aktualną wersje swojego mipony . Z góry dzięki ;) Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
Maciek1981 389289 VIP Napisano 16 Listopada 2013 Zapomniałem dodać , że przez mipony i FreeRapid Downloader też próbowałem . Maciek kiedyś wysłałeś mi linka do swojej wersji mipony ale to już było dawno . Weź na PW wyślij mi aktualną wersje swojego mipony . Z góry dzięki ;) Nadal używam tamtej co ci podesłałem kiedyś, aktualizacji nierobiłem żadnej. Link wysłałem tak jak chciałeś. Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
stefek8811 479 Autor tematu Napisano 16 Listopada 2013 Na mipony dalej błąd ;/ EDIT: Jak skopiuje kilka linków na raz to nie które pobiera ... ale transfer po chwili sie zwiększa Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
kotlet1711 1090347 VIP Napisano 16 Listopada 2013 A może masz jakiegoś syfa na kompie, starałeś się przeskanować HDD? Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
stefek8811 479 Autor tematu Napisano 16 Listopada 2013 A może masz jakiegoś syfa na kompie, starałeś się przeskanować HDD? Tak starałem się skanować . Jutro jak wrócę z pracy to przeskanuje dokładniej . Ale być może jest też to wina mojego chu*owego internetu niestety ;/ Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites