admin1586431018 1210897 Napisano 15 Listopada 2013 Jak wiemy Polska przegrała 0-2 ze Słowacją w pierwszym spotkaniu pod wodzą selekcjonera Nawałki. Jak oceniacie występ Polaków? Dla mnie totalna kopanina, zero logiki, katastrofalne błędy w obronie i gdyby nie Boruc to byłoby z dobre 0-5. Słabizna! Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
dylon 14775 Napisano 16 Listopada 2013 slabo ze oczy bola.nie ma pomyslu ani taktyki na gre.poprostu to samo co zawsze. Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
tojam 225 Napisano 16 Listopada 2013 Szkoda słów. Zagrali jakby chcieli tylko odbębnić. Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
Myta 125570 VIP Napisano 16 Listopada 2013 Nowy trener, stare problemy, nie widzę przyszłości.. Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
Makaveli 14787 Napisano 16 Listopada 2013 Zwykła kpina i śmiech na sali!!! Szkoda gadać i pisać, tyle mam do powiedzenia w tym temacie. Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
dawidd6 91587 Napisano 16 Listopada 2013 Takie kalectwo, że słów brak. Na takie błędy jak nie trafienie w piłkę podczas próby strzału to ja mogę sobie pozwolić, ale nie zawodowi piłkarze Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
Misio 732115 VIP Napisano 16 Listopada 2013 a ja wiedzialem ze bedzie wielki ŻAL i nie ogladalem nawet tego Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
Onicniepytaj 54104 Napisano 16 Listopada 2013 @UP Też nie oglądałem Skończyło się tak jak zawsze. Ale nawet śpiewać "NIC SIĘ NIE STAŁO" nikomu już się chyba nie chce .. Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
kotlet1711 1090347 VIP Napisano 16 Listopada 2013 Hehe dobrze, że nie oglądałem Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
Intruder2 923333 VIP Napisano 16 Listopada 2013 Tutaj nie pomoże żadna zmiana trenerów - Tutaj trzeba wymienić całą drużynę i te pseudo gwiazdy w stylu Lewandowskiego, któty boi się kiwnąć palcem, aby przypadkiem nie nabawić się kontuzji, która wykluczyłaby go z gry tam, gdzie zarabia prawdziwe kokosy - Wywalić wszystkich tych wałkoni i dać szansę młodym zdolnym Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
marcin1979 110 VIP Napisano 17 Listopada 2013 Zespól form ruchowych "PARALIŻ" Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
Jok3r 10 Napisano 17 Listopada 2013 Takie kalectwo, że słów brak. Na takie błędy jak nie trafienie w piłkę podczas próby strzału to ja mogę sobie pozwolić, ale nie zawodowi piłkarze O ile można ich nazwać "zawodowymi piłkarzami". Grają padake i dalej będą grać jeśli nie wezmą się do roboty. Stoi jeden z drugim na murawie i udaje, że gra. Tu trzeba biegać, wystawiać się. A jeśli chodzi o Lewandowskiego to jak zwykle - drewno albo czeka na podanie, albo na prawdę tak jak napisał Intruder boi się, że kontuzję załapie. I powiedzieć, że chcą go najlepsze kluby na świecie, śmiech na sali. Jeszcze tam jakiś piłkarzyk ma piłkę, pyk wrzutka i oczywiście w nogi przeciwnika, żal. Zero zgrania. Oczy bolą jak się patrzy na to co oni wyprawiają. Tyle Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
stefon21 10 VIP Napisano 17 Listopada 2013 Normalka, nic nadzwyczajnego sie nie stało. Ja stawaiałem że będzie 2:1 dla Słowacji ale się pomyliłem Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
Blademoon 65633 Napisano 17 Listopada 2013 Ja przełączyłem na Dzieki Bogu juz weekend i dzieki bogu juz nie ogladałem tej padaki... Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
JJanczar 29709 Napisano 17 Listopada 2013 Jestem wielkim fanem piłki kopanej i zawsze sobie tłumaczę po przegranej że będzie lepiej. Ale tym razem oglądając to coś czułem że już . Miarka się przebrała Wtorkowego meczu naszych biedronek nie zamierzam już oglądać. Pokibicuję naszej U-21 co z Grecją grają. W tym roku zacząłem chodzić na mecze IV Liga i Kl. Okręgowej i zastanawiam się czy ci chłopcy nie zagrali by lepiej od tych naszych gwiazdeczek Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites