admin1586431018 1210897 Napisano 16 Sierpnia 2013 Czy jest jakis sposob na wrzucanie na replik.pl ? Niestety, ale na shellu nie chce w ogole wrzucac plikow na ten hosting.... Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
Maciek1981 389289 VIP Napisano 16 Sierpnia 2013 Raczej to niema sposobu, mi nieraz na jednej przeglądarce doda na drugiej nie i tak wkółko lub wogóle nawet niezacznie wrzucać. Próbowałem na operze i google chrome, nieraz wieczorem lub rano można dodawać. Też się pytam jak niektórym codziennie dodaje na tym serwerze ??????? Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
admin1586431018 1210897 Autor tematu Napisano 16 Sierpnia 2013 Własnie też się nad tym zastanawiam, jak tam można dodawać codziennie pliki. Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
Intruder2 923332 VIP Napisano 16 Sierpnia 2013 Problem jest z wrzucaniem i to spory - Ostatnio udało mi się cokolwiek wrzucić po długich 2 tygodniach niemocy . Za każdym razem fiasko... Kilka dni temu udało mi się nadrobić wrzutki, gdyż po 2 w nocy postanowiłem spróbować i prawie normalnie się dało... Niestety od tamtego czasu znowu du*a . Gdyby nie to, że replik trzyma pliki bardzo długo w porównaniu z innymi, to już dawno był go olał . Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
admin1586431018 1210897 Autor tematu Napisano 16 Sierpnia 2013 No ja właśnie dlatego olewam ten hosting, bo za cholerę nie moge tam upnąć, a nie będę czekał przecież kilka dni Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
janek0001 112337 Uploader Napisano 29 Sierpnia 2013 Witaj janek0001, Otrzymaliśmy zgłoszenie że na Twoim koncie znajdują się utwory lub programy komputerowe naruszające autorskie prawa majątkowe osób trzecich co jest niezgodne z regulaminem serwisu replik.pl. Prosimy o usunięcie wszystkich niezgodnych z regulaminem plików w przeciągu 24 godzin od otrzymania niniejszej wiadomości, w przeciwnym wypadku będziemy zmuszeni usunąć Twoje konto. Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
admin1586431018 1210897 Autor tematu Napisano 30 Sierpnia 2013 Hehe a więc zaczyna się, a już myślałem, że tylko ja mam z nimi obustronne nielubienie się ;) Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
Maciek1981 389289 VIP Napisano 1 Września 2013 Nadal próbuje o różnych godzinach i dniach weekendach i nic niemogę wrzucić, ale tak łatwo się niepoddaje z tym serwerem. Niespisuję go na straty jeszcze tak jak niektórzy. Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
kotlet1711 1090347 VIP Napisano 2 Września 2013 Nadal próbuje o różnych godzinach i dniach weekendach i nic niemogę wrzucić, ale tak łatwo się niepoddaje z tym serwerem. Niespisuję go na straty jeszcze tak jak niektórzy. Hardcore :afro: Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
putlocker 233947 Napisano 2 Września 2013 Nadal próbuje o różnych godzinach i dniach weekendach i nic niemogę wrzucić, ale tak łatwo się niepoddaje z tym serwerem. Niespisuję go na straty jeszcze tak jak niektórzy. Maciek ja juz go spisałem na straty . Po co tam wrzucać skoro i tak predzej czy później skasują mi pliki i jeszcze ta męczarnia z uploadem Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
Maciek1981 389289 VIP Napisano 2 Września 2013 Tak jakoś nadal będe próbował co mi szkodzi, chyba że masz jakiś podobny serwer do replika, aby linki trzymały tak samo długo. Mam troszkę serwerów swoich co na nie wrzucam ale i tak mało i małe pliki daję. Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
kotlet1711 1090347 VIP Napisano 28 Września 2013 Założyłem drugie konto na repliku. Hmm udało się wrzucić plik, zobaczę jak to dalej będzie z wrzucaniem na ten pseudo host. Tutaj plik do pobrania: http://pobieramy24.pl/avi-lektor-pl-dubbing-pl/5372439-kac-vegas-3-hangover-part-iii-2013-pl-brrip-xvid-bida.html Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites
dawidd6 91587 Napisano 28 Września 2013 Też założyłem nowe konto, zobaczymy. Zgłoś Udostępnij ten post Link to post Share on other sites