Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16
  1. #11
    Status
    Niedostępny

    Avatar Ratchet
    Początkujący
    Dołączył
    Oct 2012
    Mieszka w
    Z Polski
    Postów
    80
    Podziękował/a
    278
    Doceniono 27 w 17 postach


    Domyślnie

    Cytat Napisał kopytko1 Zobacz post
    Jeżeli masz problem z sejwami sprawdź czy masz włączone Indeksowanie dla folderu w którym zapisane są sejwy.
    W menu start Windowsa wpisz w wyszukiwanie "opcje indeksowania" i sprawdź czy folder z sejwami (do sprawdzenia w pliku CPY.ini SavePath=)ma włączone indeksowanie.
    Musi być też włączona funkcja "Windows Search".

    Kod / Pobierz / Download:

    Zaloguj się lub załóż darmowe konto aby zobaczyć ukrytą treść.
    Ostatecznym rozwiązaniem jest ustawienie własnej ścieżki zapsiu w CPY.ini
    np: SavePath=C:\Moje Dokumenty\Far Cry Primal
    Potwierdzam działa


  2. #12
    Status
    Niedostępny

    Avatar airborne82
    Człowiek bez twarzy
    Dołączył
    Sep 2012
    Postów
    286
    Podziękował/a
    7 611
    Doceniono 30 w 25 postach


    Domyślnie

    Cytat Napisał Ratchet Zobacz post
    Potwierdzam działa
    U mnie działa bez potrzeby włączania indeksowania.
    W CPY.ini nic nie zmieniane ... czyli " %DEFAULT_CPY_DIR% "


  3. #13
    Status
    Niedostępny

    Avatar adek89
    Niedzielny Kierowca
    Dołączył
    Jan 2014
    Postów
    11
    Podziękował/a
    1
    Podziękowano 1 raz w 1 poście.


    Domyślnie

    po pl sa tylko napisy :/


  4. #14
    Status
    Niedostępny

    Avatar adix1066
    Niedzielny Kierowca
    Dołączył
    May 2010
    Wiek
    25
    Postów
    6
    Podziękował/a
    16
    Doceniono 0 w 0 postach


    Domyślnie

    Dzięki wszystko działa


  5. #15
    Status
    Niedostępny

    Avatar stefon21
    Sponsor
    Dołączył
    Apr 2010
    Mieszka w
    Szczawnica
    Postów
    320
    Podziękował/a
    1 360
    Doceniono 33 w 17 postach


    Domyślnie

    Witam, mam takie pytanie. Czy jest taka możliwość, że wyskakuję problem po próbie włączenia gry Far Cry Primal przestał działać, że komputer jest za słaby czy coś? Bo u mnie na kompie działa (i5 4x3,4 karta 2gb), a zas u kolegi (4x2,8 i nvida 250gts 1gb) nie i nie wiem co robić. Coś pobrać?


  6. #16
    Status
    Niedostępny

    Avatar DawidW
    Sponsor
    Dołączył
    Mar 2011
    Postów
    8
    Podziękował/a
    757
    Doceniono 2 w 2 postach


    Domyślnie

    Up, Hej,
    Gra wymaga Directx 11, więc od tego bym zaczął. Czy karta graficzna wspiera Directx11 i jaki system, czy też wspiera.
    Potem zaktualizować Directx, spróbować uruchomić jako Administrator, albo w trybie zgodności.
    Nie podałeś modelu twojej karty graficznej, tylko jej pamięć(co nie mówi nic o wydajności karty, nawet najsłabsze karty mogą być wyposażone w dużą pamięć, a mieć słabą wydajność).
    Kolegi GTS 250(Napisałeś nazwę odwrotnie) to karta nie pierwszej świeżości w specyfikacjach ma Directx 10.
    Musiałbyś sprawdzić dokładnie modele karty graficznej i system oraz doczytać czy Far Cry Primal chodzi na Directx 10, ale raczej tylko na 11.

    Odnośnie gry, to mi save'y normalnie działają.
    Tłumaczenie > w menu trzeba zmienić napisy oraz język gry(W pliku .ini najlepiej nic nie zmieniać, powinno działać bez jakichkolwiek zmian). Jeśli macie po angielsku to po odpaleniu należy wybrać Options > Interface > Language > Polish (Przy zmianie opcji pierwszej Language/Język na polski, napisy też zmienią się automatycznie na polski). Jeśli ktoś wybrał drugą opcję Subtitles/Napisy i tam zmienił na polskie to musi jeszcze zmienić w Language/Język na polski.

    Ostatnio edytowane przez DawidW ; Wczoraj o 20:23 Powód: Dopis do posta, odnośnie głównego wątku(gry)

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •