Strona 42 z 44 PierwszyPierwszy ... 324041424344 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 411 do 420 z 436
Like Tree208Lubi to!

Temat: Błędy na forum pobieramy24.pl

  1. #411
    Status
    Dostępny

    Avatar Kreeony
    Administrator
    Dołączył
    Aug 2016
    Płeć
    Postów
    83


    Domyślnie

    Tak nam zależy,że usterka jest wyeliminowana.


    endrju80 lubi ten post.

  2. #412
    Status
    Niedostępny

    Avatar endrju80
    Gaduła
    Dołączył
    Sep 2012
    Płeć
    Postów
    644


    Domyślnie

    No nie do końca bo brak przycisku fullscreen w playerze

    SizeR i Kreeony lubią ten post.

  3. #413
    Status
    Niedostępny

    Avatar SizeR
    Maniak
    Dołączył
    Mar 2012
    Postów
    1 614


    Domyślnie

    Cytat Napisał Kreeony Zobacz post
    Skoro to dla Ciebie tylko kilka małych poprawek to proszę zrób je
    No bez jaj,odpowiedz admina swoja droga zrobił by to pewnie w parę chwil gdyby miał uprawnienia,nie widzę tam jakiegoś poważniejszego błędu który byłby jakiś strasznie czasochłonny

    endrju80 lubi ten post.

  4. #414
    Status
    Dostępny

    Avatar Kreeony
    Administrator
    Dołączył
    Aug 2016
    Płeć
    Postów
    83


    Domyślnie

    Fullscreen naprawiony

    endrju80 lubi ten post.

  5. #415
    Status
    Niedostępny

    Avatar J@nusz
    Uploader
    Dołączył
    Jan 2015
    Płeć
    Mieszka w
    Polska
    Postów
    4 542


    Domyślnie

    Witam wszystkich zainteresowanych.
    Nie wiem czy to tylko jest u mnie ale co wejdę na stronę pobieramy24.pl wyskakuje komunikat tu zrzut ekranu https://i.imgur.com/Id53drL.png
    Zaznaczam że mam zablokowane powiadomienia w ustawieniach witryny Pobieramy 24.


  6. #416
    Status
    Niedostępny

    Avatar Intruder2
    VIP
    Dołączył
    Apr 2010
    Płeć
    Wiek
    35
    Postów
    31 617


    Domyślnie

    U mnie pojawia się to raz, po wyczyszczeniu pamięci przeglądarki... Później już nic nie wyskakuje... do momentu ponownego czyszczenia (np CCleaner'em)...


  7. #417
    Status
    Niedostępny

    Avatar J@nusz
    Uploader
    Dołączył
    Jan 2015
    Płeć
    Mieszka w
    Polska
    Postów
    4 542


    Domyślnie

    Cytat Napisał Intruder2 Zobacz post
    U mnie pojawia się to raz, po wyczyszczeniu pamięci przeglądarki... Później już nic nie wyskakuje... do momentu ponownego czyszczenia (np CCleaner'em)...
    Dzięki Intruder za pomoc...Dałem pliki cookers pobieramy24.pl w CClanerze do zachowania i problem zniknął Dokładnie trzy pliki cookers.Te wyskakiwanie tego okna było dość denerwwujące bo nawet bez zalogowania wyskakiwało..Jeszcze raz wielkie dzięki Intruder


  8. #418
    Status
    Niedostępny

    Avatar Ratchet
    Człowiek bez twarzy
    Dołączył
    Oct 2012
    Płeć
    Mieszka w
    Z Polski
    Postów
    147


    Domyślnie

    po edycji postu na SB można wstawić post o DOWOLNEJ liczbie znaków (nie jest sprawdzane czy mieści się w limicie 250 znaków)

    Kreeony lubi ten post.
    CPU:Intel Core i7 8700k
    COOLING: Fortis 2
    MOBO:Asrock Z370 Pro4 (ATX)
    RAM: HyperX Fury DDR4, 8GB, 2666MHz
    GPU: Palit GeForce GTX 1060 6 gb Jetstream
    CASE:Brutus 310
    PSU:Corsair RM550X 550W
    SSD:Crucial 250GB 2,5" SATA SSD MX500
    HDD:WD 500 gb green (6 lat służby)

  9. #419
    Status
    Dostępny

    Avatar Kreeony
    Administrator
    Dołączył
    Aug 2016
    Płeć
    Postów
    83


    Domyślnie

    Dzięki za informacje, nie jest to w żaden sposób groźne, jak wiadomosc bedzie za dluga to baza nie pozwoli jej zapisać


  10. #420
    Status
    Niedostępny

    Avatar davvvi
    Człowiek bez twarzy
    Dołączył
    Mar 2011
    Postów
    271


    Domyślnie

    Panowie przeglądam forum na fonie. Od jakiegoś czasu pojawia mi się taki komunikat przed otwarciem strony. Wcześniej tego nie było. O co biega?



Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •